Käyttäjien kokemuksia

Mitä sanovat Holvikellarin omistajat?

Asiakkaamme ovat lähettäneet kuvia ja kokemuksia omista holvikellareistaan. Lue mitä ajatuksia käyttäjillä on.


Syysterveiset Mäntslästä, nyt on kellarin päälle saatu kuntta/kivet ja sähkötkin on vedetty. Oli mukava projekti tämän ”sipulin” kans. Pariin kertaan jouduin siihen teiltä vähänneuvoja kyselemään ja sain teiltä hyvin neuvoja, kiitos siitä. Ja omalta taholta suosittelen kyllä tutustumaan teidän kellarivalikoimiin… paljon on tullut kaveripiireissä kiinnostusta kellaria kohtaan kun ovat nähneet tuon meidän kellarin.

Marko Piittisjärvi
Mäntsälä, lokakuu 2020

Tarkkaa vuotta en muista, koska kellari meille tehtiin, olisko 1992-1993 omakotitalo rakennettiin vuonna 1990. Olin aina haaveillut kellarista, ja niimpä se toive toteutui. Olihan lapsuudesta jo tuttu se perunakuoppa ja kuinka siellä lapsena piti olla mukana perunan haussa. Kerran olen seinät kalkinnut, perältä perunalaarit on purettu, hyllyt osittain uusittu. Lattiana on hiekan päälle ladottu reikätiilet. Äsken kävin katsomassa mittaria (15. kesäkuuta 2017) näytti +7 astetta, talvella on  yleensä tasainen lämpö noin +4 sähköinen pakkasvahti on varulta jos on kovia pakkasia. Helppo kasata ja ilmanvaihto toimii. Kalastamme paljon ja kellari on hyvä välivarasto. Erityisesti hyvin säilyy viileänä monien juhlien juomat, sikäli kun vieraat ne viimein tuhoaa.😊

Kauppiset Pirjo ja Erkki
Kannonkoski, kesäkuu 2017

Tervehdys,
tässä kuva kellarin etuseinästä. Maisemointi on vielä kesken ja hyllyjä vaille. Porukat ovat kehuneet tuotetta. Syysterveisin,

Haakanat
Punkaharjulta

Terve,
toimititte minulle Lanttu-kellripaketin viime syksynä. Lupasin lähettää kuvia, sitten kun se on valmis. Tuommonen siitä tuli ja kokoaminen onnitusi ilman mainittavia ongelmia. Nyt ootellaan, etää syksyn viileys jäähdyttää päällä olevat lämpimät maat… sisällä on vielä 16 astetta lämmintä.

Marko
Elokuussa 2011

Hei,
kiitos toimittajalle hyvästä tuotteesta, jota useat ovat iohastelleet. Maakellari on rakennettu kesämökille v. 2011. Holvimaakellari on mallia Lakka, jossa eteinen on 1200 ja varsinainen kylmäri 600. Maakellari toimii sekä kylmäkellarina, että myös porakaivon LV-laitteiden suojana. Eteisen pohjan alla on ns. kuivakaivo, jossa LV-laitteet on. Kylmäosa on toiminut hyvin sekä kesällä, että talvella.

Kesäterveisin,
Eero


Poimintoja Satakunnan amk:ssa tehdyn asiakaskyselyn vastauksista….

”Harrastajakin onnistuu”
”Selkeät rakennusohjeet”
”Etäisneuvontaakin on riittänyt”
”Hyvin suunniteltu alusta loppuun”
”Sisälle mahtuu pidempikin henkilö kumartelematta”
”Juurekset ja perunat säilyvät todella hyvin”
”Naapureiden jakamaton ihailun kohde”
”Edullinen suhteessa kilpailijoihin”
”Katto on helppo ja nopea tehdä”
”Paras hankintani pitkään aikaan”